Отвлякоха семейство с транспортен бизнес в Калифорния. И четиримата му членове

...
Отвлякоха семейство с транспортен бизнес в Калифорния. И четиримата му членове
Коментари Харесай

Отвлякоха семейство с транспортен бизнес и четиримата бяха открити мъртви

Отвлякоха семейство с транспортен бизнес в Калифорния. И четиримата му членове са открити мъртви. Те са били похитени единствено два дни по-рано, а полицията е почнала огромно търсене, пише  bg-voice.com.

„ Нашите най-лоши страхове се потвърдиха “, сподели шерифът на окръг Мърсед Върн Варнке.

Той изясни, че телата на 36-годишния Джасдийп Сингх, 27-годишната Джаслийн Каур, осеммесечното им дете Арухи Дери и чичото на бебето, 39-годишният Амандийп Сингх, са открити в сряда вечер в овощна градина покрай Индиана Роуд и Хътчинсън Роуд.

Семейството, родом от Харси Пинд в Хошиарпур, Пенджаб, беше отвлечено от новооткрития им офис за транспорт на камиони в понеделник.

Варнке сподели, че служащ във плантация покрай овощната градина е намерил телата и неотложно е алармирал в полицията.

Всички тела са открити близо едно до друго. „ Няма думи, които да опиша гнева, който изпитвам “, сподели Варнке по време на конференция в сряда вечерта.

„ Има особено място в пъкъла за този човек “, сподели той за Исус Мануел Салгадо, обвиненият, който се опита да се самоубие.

Членове на фамилията споделиха, че нищо не е откраднато от транспортната компания. Направен е опит за изтегляне на пари от банкова карта, часове след закононарушението.

По-рано полицията попаднала на фрагменти от офиса на фамилията. На тях се виждало по какъв начин възможния грабител идва с торба за отпадък, беседва с тях, а по-късно вади огнестрелно оръжие и четиримата потеглят пред него.

Похитителят е хванат, откакто се е опитал да се самоубие. В момента лекарите се борят за живота му.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР